Η Ρητορική Εταιρεία στηρίζει τους Πανεπιστημιακούς Ρητορικούς Ομίλους της Ελλάδας μέσω της παροχής εκπαιδευτικού υλικού, της οργανωτικής υποστήριξης πρωταθλημάτων και της διεξαγωγής σεμιναρίων για ομιλητές, κριτές και προπονητές.

Επίσης η Ρητορική Εταιρεία παρέχει υποστήριξη και γνώση σε φοιτητές που ενδιαφέρονται να οργανώσουν Ρητορικούς Ομίλους στα δικά τους Πανεπιστήμια, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο στους ίδιους και τους συμφοιτητές τους τη δυνατότητα να ασχοληθούν με το κορυφαίο παγκοσμίως πνευματικό πανεπιστημιακό άθλημα.

Μέσω των Διεθνών Πρωταθλημάτων που διοργανώνονται από την Ρητορική Εταιρεία οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να εξασκήσουν τις ικανότητές τους στο debate απέναντι σε έμπειρες ομάδες του εξωτερικού.

Η Εταιρεία διοργανώνει επίσης σεμινάρια στα οποία παγκόσμιοι πρωταθλητές του Debate διδάσκουν τα μυστικά της Επιχειρηματολογίας σε φοιτητές ελληνικών Πανεπιστημίων.

debate-about

Τελευταίες Δράσεις

Απρίλιος 7, 2015

Thessaloniki WUDC 2016

Η Ρητορική Εταιρεία θα φιλοξενήσει το World Universities Debating Championship 2016 στη Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης. […]
Αύγουστος 6, 2013

Patras Open 2013

Η Ρητορική Εταιρεία διοργάνωσε το πρώτο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Debate Πατρών (Patras Open 2013) στις 26-29 Ιουλίου 2013 στην πόλη της Πάτρας. Το πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε στους χώρους […]